Редактор: e-mail: Снимка: БулфотоДепутатът от Изправи се! Мутри Вън! Мая Манолова публикуа

...
Редактор: e-mail: Снимка: БулфотоДепутатът от Изправи се! Мутри Вън! Мая Манолова публикуа
Коментари Харесай

Иван Ангелов: Аз съм дал 5000 лева на плеймейтката на Борисов. Че тая плеймейтка много евтина бе. Той е човек с достойнство

Редактор: 

e-mail: 

Снимка: Булфото

Депутатът от " Изправи се! Мутри Вън! " Мая Манолова публикуа видео с определени моменти от чуването на Иван Ангелов на парламентарната комчисия за проверка на ръководството през последните 10 години.

" Освен самопризнания за политическа защита, раздавани милиарди на доближени компании и продадени фурми за дарения, от комисията по #ревизия разбрахме и че 5000лв са обидно евтини девойки за Борисов и е редно бизнесът да се чува с премиера на 10-15 дни...

Вижте определени моменти от чуването на притежателя на Градус: https://youtu.be/HDuyfrMhHbE " написа тя и разгласява видео.

" Аз съм дал 5000 лв. на плеймейтката на Борисов. Представяте ли си каква идиотщина? Че тая плеймейтка доста евтина бе. Борисов не е подобен човек. Борисов не се занимава с такива неща. Той е човек с достолепие. Той ще си откри кой да му заплати доста по-стилна и скъпа. Той ще си търси и намира дами по интернет. Но той не схваща ", споделя Ангелов на комисията. 

Запитан от по кое време се познава с Борисов и какви са връзките му, Ангелов дава отговор:  " Чисто мъжки. Говорим си като мъже. Общуваме си. Колко постоянно? Не съм ги броил, само че на 10-15-20 дни се чуваме ".

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР